Ungdom

Ungdom består af børn og unge sammensat i forskellige grupper afhængig af alder. I TMG Badminton træner piger og drenge normalt sammen.
Der trænes i de grundlæggende teknikker og der spilles kampe, men der er også masser af tid til at have det sjovt.
 
Træningstider/holdopdeling er følgende:

Mandag kl. 15:30 - 16:30

U6 - U9 træning

Mandag kl. 16:30 - 17:30

U11 træning

Fredag kl. 15:45 - 16:45

U13 - U15 træning

Lørdag kl. 9:00 - 10:00 Miniton


Trænerteam

Ungdomstræning mandag varetages af Emilie Juul Møller, der til dagligt er ungdoms træner i Højbjerg BK. Fredags træningen varetages af Cecilie Clingman, der har sin daglige gang i Viby Badminton Klub.

Emilie Juul - Ungdomstræner

Cecilie Clingman - Ungdomstræner

Mintontræning lørdag varetages primært af Julie Homann Carøe, Jesper Munk og hjælpere.

Forældrehjælp

Selvom vi har et stærkt trænerteam, så har vi fortsat brug for forældrenes hjælp og opbakning. Der er praktiske opgaver henover sæsonen, hvor forældrehjælp vil være meget velkommen. Det gælder f.eks. til vores altid spændende klubmesterskab. 
 

Lyst til at spille?

Vi har få ledige pladser på enkelte af vores ungdomshold, så har du lyst til at spille kan du kontakte den ungdomsansvarlige på vange2909@gmail.com og høre nærmere om mulighederne.

Kontingent

Ungdomsspillere betaler 500 kr. i kontingent for en hel sæson 2017/18.
I forbindelse med den nye Multihal kan der eventuelt komme en kontingentforhøjelse i 2018.

Kontingent indbetales på konto 1917-6872120163. Husk at anføre hold samt navn, adresse og fødselsdato (dd-mm-åå). Oplys også gerne telefon-/mobilnummer og e-mail adresse.

Miniton

MINITON er motorisk træning, badminton, leg, og ikke mindst skæg og ballade for børn. Tilbuddet har vi målrettet børn i alderen ca. 3-5 år og hvert barn skal have en voksen med i hallen. Nettet bliver sat ned i højde (eller taget helt væk) og børnene lærer ikke blot at holde på ketsjeren og spille med en ballon eller fjerbold, de udvikler også deres mortorik og indlærer badminton som en leg.
Vi bruger et væld af sjove redskaber så som fluesmækkere, mini-ketsjere, hullahopringe, balloner, masse af fjerbolde og meget mere.

Vi sørger for diverse redskaber.