Ungdom

 

Kommende stævner i nærområdet.

 

7. april Odder: U11 B,C,D - U13 B,C,D - U15 B,C,D - U17/U19 B,C

17. april Hinnerup: U9 D - U11 A,B,C,D - U13 A,B,C,D

 

Alt tilmelding foregår via www.badmintonpeople.dk første gang man logger på skal man oprette en profil. Skulle dette give problemer, send en mail til tmg.fjerbold@gmail.com eller ring til Majken på 31180660

 

NATMINTON

Vi gentager succen fra sidste sæson og holder natminton for vores ungsomsafdeling fredag d. 15. marts

 

 

KLUBMESTERSKABER

Vi holder klubmesterskaber for vores ungdomsspillere lørdag d. 27. april, nærmere info følger

 

GRATIS TMG BADMINTON T-SHIRT

Vores tøjsponsor RSL har i samarbejde med TMG Badminton, Djursland Bank og Insport fået lavet denne fede TMG Badminton T-shirt til alle vores ungdomsspillere. Alle har fået tilsendt en personlig kode, så man via klubshoppen www.rsl.dk kan få denne T-shirt. Hvis i har spørgsmål hertil, er i velkommen til at kontakte Majken Vange tmg.fjerbold@gmail.com

 

Ungdom består af børn og unge sammensat i forskellige grupper afhængig af alder. I TMG Badminton træner piger og drenge normalt sammen.
Der trænes i de grundlæggende teknikker og der spilles kampe, men der er også masser af tid til at have det sjovt.


 
Træningstider/holdopdeling for 18/19.

 

Sæsonen starter op d. 20. august:

Mandag kl. 15.30-16.45 1-2 klasse
Mandag kl. 16.45-18.15 3-4 klasse IKKE FLERE LEDIGE PLADSER
Mandag kl. 18.15-19.30 5-6-7 klasse
Onsdag kl. 15.30-16.45 1-2 klasse UDSAT PGA. VANDSKADE I MULTIHALLEN
Onsdag kl. 16.45-17.45 MiniTon 5-7 år (med forældre) UDSAT PGA. VANDSKADE I MULTIHALLEN
Onsdag kl. 17.45-19.00 3-4 klasse UDSAT PGA. VANDSKADE I MULTIHALLEN
Fredag kl. 15.30-17.30 5-6-7 klasse
Lørdag kl. 9.00-10.00 MicroTon 3-5 år (med forældre)
Lørdag kl. 10.15-11.15 MiniTon 5-7 år (med forældre)

 

Kontingent

Ungdomsspillere betaler 600 kr. i kontingent for 1 træning om ugen, ønsker man 2 træninger om ugen er prisen 1.000 kr. for dem begge.

Kontingent indbetales på konto 1917-6872120163. Husk at anføre hold samt navn, adresse og fødselsdato (dd-mm-åå). Oplys også gerne telefon-/mobilnummer og e-mail adresse. Kan oplysningerne ikke være der, sendes en mail til tmg.fjerbold@gmail.com med supplerende oplysninger.

 

Trænerteam 18/19

TMG Badminton er stolte over at kunne præsenterer nyt trænerteam til den kommende sæson. Vi har fokuseret på et trænerteam der skal kunne favne bredt - altså gå i øjenhøjde med alle jer spillere individuelt og hjælpe jer i dagligdagen og samtidig udfordrer jer på både det menneskelige og badmintonfaglide område.

Derudover har vi samlet et trænerteam, hvor størstedelen bliver kvindelige trænere - dette så vi kan holde vores ambitionsneveau med flere piger i TMG Badminton - dog ikke så det går ud over drengene.

Herunder en kort præsentation af TMG´s træner team.

 

Karoline Synnestvedt


Mit navn er Karoline Synnestvedt, og jeg er 22 år gammel. Oprindeligt er jeg fra Nykøbing Falster, men flyttede som 14-årig til Jylland for at forfølge min badmintondrøm. Jeg tog på efterskole i Ikast, og bagefter 3 år på sportscollege, hvor jeg samtidig var ungdoms - og ungsenior træner, samt træner på forskellige badmintonlejre.
Jeg startede til badminton, da jeg var 5 år gammel, og de efterfølgende 15 år er størstedelen af min tid blevet brugt i hallen, både hverdage og weekender. Nu spiller jeg 2. Division i Aarhus AB, og træner 2-3 gange om ugen. Mine største oplevelser med badminton var, da jeg vandt DM i u17 i Damedouble, og da jeg sammen med min daværende klub Ikast rykkede i Ligaen.
Det er vigtigt for mig, at det skal være sjovt at spille badminton, og at man går hjem med et smil på læben efter træning. Jeg har altid dyrket det tekniske, og er vild med finter - det er vel altid lidt sjovere at vinde ved at modstanderen løber den forkerte vej.
Jeg ser meget frem til at møde jer, og jeres børn i hallen. Og ser frem til en god sæson.

 

Line Kruse

Line er netop flyttet hjem til Aarhus. Line har boet de sidste 10 år i København, hvor hun har trænet med på landsholdstræningen i Brøndby. Line har sammen med hendes double makker vundet flere danske senior mesterskaber. Ved siden af sin professionelle badmintonkarrierer har Line læst idræt, samt været træner i flere sjællandske badmintonklubber.

Line har for få år siden stoppet hendes professionelle badminton liv for at dedikere tiden til studierne og nu søger hun job i Aarhus. Line spiller satdigvæk badminton og skal til dagligt spille i Viby Badminton Klub.


Cecilie Clingmann

Mit navn er Cecilie Thygesen Clingman og jeg ELSKER at spille badminton. Jeg har spillet siden jeg var 5 år gammel, det endte ud i, at jeg vande ungdoms Danmarks mesterskaberne i 2010 i damedouble. Jeg har været med til at vinde Danmarks mesterskaberne for ungdoms hold et par gange, med min tidligere klub Aarhus AB. Lige nu spiller jeg i Viby badminton klub. Jeg er lige kommet hjem fra mit livs rejse rundt om jorden og glæder mig til at starte på pædagogstudiet til sommer, lige så meget som jeg glæder mig til at komme i hallen og træne jer - Så jeg håber I er klar på en masse spil og sjove timer i hallen med mig.

 

Jesper Papsø Munk og Mikkel Homann Carøe

Jesper og Mikkel står i spidsen for MikroTon og MiniTon, der er badminton for de mindste- og deres forældre.

Profilbillederne her er i sort/hvid, men det er faktisk lidt misvisende, for der er masser af fest og farver, når de styrer løjerne i hallen.

Jesper har brugt det meste af sit liv på badminton- som spiller, som frivillig, som træner og i sit arbejde som badmintonkonsulent - med sig i hallen har han sin dejlige datter Karla.

Mikkel var ernergisk badmintonspiller i sine ungdomsår og har også stor erfaring som træner - han har sønnerne Villum og Magne med i hallen.

Jesper og Mikkel var også MiniTon trænere sidste sæson, det var en meget succesfuld debut sæson med op til 35 børn og deres forældre i hallen.

                             

 

VELKOMMEN til alle trænerne, der glæder sig helt vildt til den kommende sæson.

 

MikroTon/MiniTon (OPSTART 8. SEPTEMBER)

 

MikroTon og MiniTon er et unikt tilbud for hele familien, hvor børn og forældre er sammen om badminton og de mange glæder, det medfører. I centrum er glæden ved at bevæge sig, leg med bold og ketcher samt det at indgå i et stærkt fællesskab. Træningen foregår på børnenes præmisser med en legende tilgang. Hver gang børnene kommer til træning skal de have succesoplevelser og fællesskab.

Gennem MikroTon/MiniTon, vil vi i TMG Badminton give jeres børn en fremragende introduktion til badminton, hvor glæde, udvikling, oplevelse og fællesskan er de bærende værdier.

MikroTon er for forældre og børn i alderen ca. 3-5 år

MiniTon er for forældre og børn i alderen ca. 5-7 år

Er dit barn 5 år og skal starte til badminton, skal I starte på MikroTon, da dette hold fokuserer på motorik og kompetencer, som er vigtige fundamentale færdigheder, inden du skal på MiniTon-holdet. Er du i tvivl om hvilket hold der passer dig og dit barn, så kontakt Ungdomsansvarlig Majken Vange tmg.fjerbold@gmail.com eller tlf. 31180660

 

Forældrehjælp

 

Selvom vi har et stærkt trænerteam, så har vi fortsat brug for forældrenes hjælp og opbakning. Der er praktiske opgaver henover sæsonen, hvor forældrehjælp vil være meget velkommen. Det gælder f.eks. til vores altid spændende klubmesterskab. 
 

Lyst til at spille?

Kontakt ungdoms ansvarlig Majken Vange, tmg.fjerbold@gmail.com eller 31180660