VELKOMMEN TIL TMG FLOORBALL

TMG Floorball er opstartet i efteråret 2018, og består af ca. 40 medlemmer fordelt på et herrehold og et damehold (30+). 

Herrerne træner i Multihallen, hvor de lige nu sætter fodboldbander op. Men målet er på sigt at spare op til floorballbander, der er noget bedre til formålet, og samtidig nemmere at sætte op inden træning. Damerne spiller i gymnastiksalen, men rykker gerne med over i Multihallen engang, når der er indkøbt bander. 

Motionsfloorball er en sport for dem, der ikke nødvendigvis har lyst til at starte til fodbold, håndbold eller lignende etablerede sportsgrene, men gerne vil prøve noget nyt, hvor alle kommer med samme forudsætninger. ”Den kræver ingen særlige forudsætninger eller talenter hos den enkelte udøver. Grundreglerne for spillet er så simple, at alle kan være med uanset niveau og teknisk snilde, og så er det fælles sociale element jo også tilstede i form af, at det er en holdsport, ” forklarer Henrik Schau, en af stifterne af holdet og fortsætter: ”Hos os kommer du bare, som du er!”

I TMG Floorball har vi en drøm om bander til vores spil i Multihallen. Men det har vi ikke endnu økonomi til, så hvis der sidder en læser derude, og gerne vil hjælpe med et økonomisk tilskud, kunne være interesseret i sin reklame på vores bander eller måske ved, hvor vi kan få nogle gode brugte bander, så skriv endelig til formand Henrik Schau; hbs@nykredit.dk
Tak for hjælpen!

PRAKTISK INFORMATION
Damerne spiller mandag aften fra kl. 20.00 - 21.15 i gymnastiksalen.
Herrerne spiller tirsdag aften fra kl. 20.00 - 21.15 i Multihallen.

Kontingent
Damerne betaler 600 kr./året.
Herrerne betaler 900 kr./året. 

Man kan frit prøve, om motionsfloorball er noget ved at deltage 2-3 gange. Bare mød op til træningen, tilmelding er ikke påkrævet. 

Bliv medlem af vores Facebook-gruppe, eller skriv til Henrik, hvis du har spørgsmål til TMG Floorball.