Praktisk information

Online tilmelding
På åbningsdagen for tilmelding er der pres på systemet de første par timer, og vi beder dig om at have tålmodighed. F.eks. ved ikke at logge ind igen og igen, idet det giver ekstra pres på systemet. For hver gang du logger ind, kan du optage en plads på holdet, hvilket betyder, at systemet giver et forkert billede af, hvor mange pladser der reelt er optaget. 
Hvert barn og hver voksen skal have deres eget medlemsnr, så vi altid har styr på antal medlemmer og deres alder i forhold til de tilskud vi modtager fra kommunen. Har du eller dit barn tidligere gået til gymnastik, skal du bruge samme medlemslogin som tidligere og ikke oprette et nyt. Har du glemt password, skal du anmode om at få et nyt, og derefter kan du foretage tilmeldingen.
Når vi åbner for tilmelding, vil du måske undre dig over, at der kun er 20 pladser ud af 25 mulige tilbage. Dette sker fordi instruktører i TMG har den fordel at de kan tilmelde egne børn til hold før andre. En fordel vi i bestyrelsen har valgt at give dem, fordi de yder en stor indsats som frivillige.

Træningssteder
Vi laver gymnastik i skolens gymnastiksal, som ligger på Obstrupvej samt i Multihallen på Testrupvej.  Her findes både cykelparkering samt en del parkeringspladser. Der er omklædnings- og badefaciliteter samt toilet.

Min. og max deltagere på holdet - venteliste
På alle hold gælder det, at vi kræver et min. antal tilmeldte for at gennemføre holdet. Dette af hensyn til økonomi og de øvrige deltageres og instruktørens motivation. 
Vi sætter et max. på deltagerantallet på holdet, og er der fyldt, når du melder dig til, kommer du på venteliste. Er der frafald, får du besked så hurtigt som muligt, og du har 48 timer til at takke ja eller nej til pladsen. 

Udmeldelse og returbetaling
Fortryder du indmeldelse på et hold bedes du hurtigst muligt og senest umiddelbart efter 3. undervisningsgang meddele instruktøren og kassereren Anette Stenderup på email: kasserer@tmggymnastik.com at du ønsker at framelde dig holdet. Sker udmeldelse inden 4. undervisningsgang refunderes beløbet for de resterende træningsgange. Sker udmeldelse efter 4. undervisningsgang refunderes det indbetalte beløb ikke.

Manglende fremmøde
Vi forbeholder os ret til at nedlægge et hold eller lægge to hold sammen, hvis der er faldende fremmøde og gentagne gange kun 4-6 deltagere til undervisningen. En eventuel nedlæggelse vil blive varslet i god tid, før den eksekveres.

Målgrupper
Hvis et tilmeldt barn ikke er i målgruppen for et givent hold (årgang eller klassetrin) forbeholder vi os ret til efter samråd med instruktøren at framelde barnet eller tilbyde et andet hold i målgruppen, så vidt muligt. 

Brug af billeder
Vi vil gerne benytte billeder fra foreningens aktiviteter på hjemmesiden, TMG Gymnastiks facebook gruppe, samt i lokale aviser. Vi følger Datatilsynets anbefalinger, hvilket betyder, at vi forbeholder os ret til frit at benytte billeder med karakter af situationsbilleder. Billeder med karakter af portrætbilleder vil ikke blive benyttet medmindre de er harmløse og personen, eller dennes forældre, på billedet har givet tilladelse hertil. Læs mere om Datatilsynets anbefalinger her.

Man kan til enhver tid bede om at få fjernet billeder som ikke ønskes benyttet på hjemmesiden ved at kontakte foreningen.

Tips til træning
Som gymnast eller forælder bidrager du til en god fælles oplevelse ved at:

 • Komme til tiden og være klar, når timen starter.
 • Deltage aktivt og holde fælles pauser. Det er her, drikkedunken kan komme i brug.
 • Fortælle dine børn, at forældre skal sidde udenfor, så de ikke forstyrrer (med undtagelse af forældre-børn holdene selvfølgelig!)
 • Lytte til, hvad instruktørerne fortæller. Lære dine børn, at de skal være stille og lytte.
 • På nogle hold skiftes forældrene til at tilbringe en time i omklædningsrummet efter planlagt turnus, så I kan hjælpe, når der er behov for en ekstra hånd i salen. Måske til at trøste eller hjælpe med redskaber. Større gymnaster deltager naturligvis i opbygning og nedtagning af baner
 • Klæde om og have gymnastiksko på eller have bare fødder. Dette gælder også voksne, der deltager sammen med børn
 • Tage smykker og ure af og tyggegummi ud FØR træning af hensyn til sikkerheden – og sætte langt hår op.
 • Melde fysiske skader til instruktørerne og oplyse om behov for særlige hensyn
 • Give besked til instruktøren/bestyrelsen, hvis du stopper på holdet og gerne melde afbud, hvis der er datoer, du ved, du ikke kan deltage.
 • Deltage i gymnastikopvisninger.
 • Komme med input til instruktører og/eller bestyrelse. Både ris og ros.