Velkommen til TMG Motion

Dit lokale motionscenter - med plads til dig og din familie 
TMG Motion er dit lokale tilbud når vi taler motionscenter, in-door cycling, walk-it, løbeskole og seniorfitness. Vi har gennemsnitligt 300 medlemmer og har veluddannede instruktører med et højt energiniveau!

TMG Motion er foreningsfitness, og som i de fleste foreninger arbejdes der ulønnet og helt på frivillig basis. TMG Motion henvender sig til alle (over 15 år) der har lyst til træning på et niveau der betegnes som motionstræning derfor er maskiner og vægte også nøje udvalgt til at dække netop dette formål.

I TMG Motion har du mulighed for at styrketræne med både frie vægte og et stort antal maskiner. Derudover har vi flere former for konditionstræning, bl.a. romaskine, løbebånd og crosstrainer. Der er uddannede instruktører der hjælper dig i gang og introducerer dig til centeret, og der bliver udarbejdet et program, som løbende vil blive tilrettet og forbedret så du fortsat kan finde inspiration og glæde i træningen. 

Vores instruktører, både til spinning, løb og fitness, tager løbende nye kurser, og nye instruktører bliver uddannet for at give medlemmerne de bedste træningsmuligheder.

Skal du have pulsen helt op, er vores In-door cykling helt sikkert et ”must” - her arbejdes der igennem! Efterspørgslen er stor, så man skal huske at bestille plads. Vi har ligeledes opstartet Walk-it, som er en mild, men effektiv form for motion. Hvad enten du er yngre, senior, børneforælder eller andet, så er en tur i fitness lokalet et oplagt sted - og foreningens hjerte. Her kan du både træne med vennerne efter skole, om formiddagen med andre hjemmegående, om aftenen, når børnene er lagt i seng, eller på andre tidspunkter - lige når det passer dig. 

Er du mere til udendørs motion, kan du stadig nå at løbe med på et af løbeskolens mange hold, der igen i år er kommet fantastisk flot fra start (for spørgsmål om løbeskolen, se kontaktinfo her).

Er du blevet nysgerrig? Vi har ”løbende optagelse”, hvilket betyder at du kan starte hvornår det passer dig. Lokationen er Mårslet MultiHus, hvor du med en magnetbrik, selv kan lukke dig ind når det passer dig at træne.

Medlemskab for voksne (over 18 år):
- 3 mdr. 875 kr, 6 mdr. 1.300 kr, 12 mdr. 2.300 kr
Medlemskab for unge (under 18 år):
- 3 mdr. 650 kr, 6 mdr. 975 kr, 12 mdr. 1.600 kr

Vi har i dag ca. 20 personer, som arbejder frivilligt som instruktører, er aktive i bestyrelsen eller på anden vis går til hånde. Flere af disse har været med fra starten for 7 år siden, hvilket er dejligt og prisværdigt, MEN vi kan altid bruge flere frivillige! Har du idéer til forbedringer eller aktiviteter, så send os en mail og vi i bestyrelsen vender tilbage.

Med venlig hilsen - TMG Motion
Fælles kontaktmail til bestyrelsen: TMGmotion8320@gmail.com