VELKOMMEN TIL TMG MOTION

Dit lokale motionscenter - med plads til dig og din familie 
TMG Motion er dit lokale tilbud når vi taler motionscenter, in-door cycling, walk-it, løbeskole og seniorfitness. Vi har gennemsnitligt 300 medlemmer og har veluddannede instruktører med et højt energiniveau!

TMG Motion er foreningsfitness, og som i de fleste foreninger arbejdes der ulønnet og helt på frivillig basis. TMG Motion henvender sig til alle (over 15 år) der har lyst til træning på et niveau der betegnes som motionstræning -hvorfor maskiner og vægte også nøje er udvalgt til at dække netop dette formål.

I TMG Motion har du mulighed for at styrketræne med både frie vægte og et stort antal maskiner. Derudover har vi flere former for konditionstræning, bl.a. romaskiner, løbebånd og crosstrainers.
Uddannede instruktører kan hjælpe dig i gang og introducere dig til centeret, og der bliver udarbejdet et program, som løbende vil blive tilrettet og forbedret så du fortsat kan finde inspiration og glæde i træningen. 

Vores instruktører, både til spinning, løb og fitness, tager løbende nye kurser, og nye instruktører bliver uddannet for at give vore medlemmer de bedste træningsmuligheder.

Skal du have pulsen helt op, er vores In-door cykling helt sikkert et ”must” - her arbejdes der igennem! Efterspørgslen er stor, så husk at bestille plads. Kontingentet for Indoor Cycling er sat ned i en testperiode. Det indebærer, at man kan deltage i centrets spinningstimer, men ikke benytte de øvrige fitness-faciliteter.

Hvad enten du er yngre, senior, børneforælder eller andet, så er en tur i fitness lokalet et oplagt sted - og foreningens hjerte. Her kan du både træne med vennerne efter skole, om formiddagen med andre hjemmegående, om aftenen, når børnene er lagt i seng, eller på andre tidspunkter - lige når det passer dig. 

Er du mere til udendørs motion, kan du stadig nå at løbe med på et af løbeskolens mange hold, der igen i år er kommet fantastisk flot fra start (for spørgsmål om løbeskolen, se kontaktinfo her).

Er du blevet nysgerrig? Vi har ”løbende optagelse”, hvilket betyder at du kan starte hvornår det passer dig. Lokationen er Mårslet MultiHus, hvor du med en magnetbrik, selv kan lukke dig ind når det passer dig at træne.
 

Medlemskab for voksne (over 18 år):
- 1 md. 325 kr, 3 mdr. 875 kr, 6 mdr. 1.300 kr, 12 mdr. 2.300 kr

Medlemskab for unge (under 18 år):
- 1 md. 275 kr, 3 mdr. 650 kr, 6 mdr. 975 kr, 12 mdr. 1.600 kr

Medlemskab for seniorer (over 65 år):
- 6 mdr. 650 kr (halv pris af "voksen" abonnement)
​BEMÆRK: En forudsætning er træning uden for myldretid - indgang hverdage fra 9-13 (træn til du er færdig)

Vælg et abonnement ved at klikke på højre ikon øverst på siden, dernæst: vælg sportsgrene, dernæst motion og så abonnement.

Vi har i dag ca. 10 personer, som arbejder frivilligt som instruktører, er aktive i bestyrelsen eller på anden vis går til hånde. Flere af disse har været med fra starten i 2011, hvilket er dejligt og prisværdigt, MEN vi kan altid bruge flere frivillige! Har du idéer til forbedringer eller aktiviteter, og/eller ønsker du at være med på holdet? Så send os en mail og vi vender tilbage.

For billeder af motionscentret henvises til vores Facebook side, der kan findes her.

Med venlig hilsen - TMG Motion
Fælles kontaktmail til bestyrelsen: TMGmotion8320@gmail.com