Velkommen til TMG motion.

Plads til dig og din familie 
TMG motion er dit lokale tilbud når vi taler motionscenter, in-door cycling, walk-it, løbeskole og seniorfitnes.

Vi har gennemsnitligt 300 medlemmer og har veluddannede instruktører med et højt energiniveau!

TMG motion er foreningsfitness, og som i de fleste foreninger arbejdes der ulønnet og helt på frivillig basis. TMG motion henvender sig til alle (over 15år) der har lyst til træning på et niveau der betegnes som motionstræning derfor er maskiner og vægte også nøje udvalgt til at dække netop dette formål.

I TMG motion har du mulighed for at styrketræne med både frie vægte og et stort antal maskiner. Derudover har vi flere former for konditionstræning, bl.a. romaskine, løbebånd og crosstrainer. Der er uddannede instruktører der hjælper dig i gang og introducerer dig til centeret, og der bliver udarbejdet et program, som løbende vil blive tilrettet og forbedret så du fortsat kan finde inspiration og glæde i træningen. 

Vores instruktører, både til spinning, løb og fitness, tager løbende nye kurser, og nye instruktører bliver uddannet for at give medlemmerne de bedste træningsmuligheder.

Skal du have pulsen helt op, er vores Indoor-cykling helt sikkert et ”must” - her arbejdes der igennem! Efterspørgslen er stor, så man skal huske at bestille plads. Er du senior og har lyst til et andet tempo, skulle du prøve vores Seniorhold som hver onsdag mødes, træner og hygger sammen. Er du Mårslets yngre generation, og har lyst til at motionere samtidig med vennerne, er dette et oplagt sted. Er du mere til udendørs motion, kan du stadig nå at løbe med på et af løbeskolens mange hold, der igen i år er kommet fantastisk flot fra start.

Vi har ligeledes opstartet Walk-it, som er en mild, men effektiv form for motion.

Vi har i dag ca. 20 personer, som arbejder frivilligt som instruktører, lukkevagter eller i bestyrelsen. En del af disse har været med fra starten for 7 år siden, det er dejligt og prisværdigt. MEN vi kan altid bruge flere frivillige. Har du interesse for dette, så send os en mail og vil kontakter dig.

Er du blevet nysgerrig? vi har ”løbende optagelse”, hvilket betyder at du kan starte hvornår det passer dig. Medlemskab for voksne (over 18 år): 3 mdr. 875 kr, 6 mdr. 1.300 kr, 12 mdr. 2.300 kr.. Unge (under 18 år): 3 mdr. 650 kr., 6 mdr. 975 kr., 12 mdr. 1.600 kr.

Vi arbejder videre med opgaverne, igangværende som nye, og med de muligheder og udfordringer der ligger i fremtidens TMG motion, og er blevet en del af Mårslet Multihal, som også giver flere muligheder for fremtiden.

Med venlig hilsen - TMG motion
Fælles kontaktmail til bestyrelsen: TMGmotion8320@gmail.com

 

Multihus i Mårslet
TMG motion støtter op om det kommende Multihus i Mårslet - både økonomisk og med stort engagement! Vi ser frem til at få lækre træningsfaciliteter i en splinterny hal, med endnu flere muligheder i spil.

Vi håber, at du også vil støtte op om projektet. Læs mere på Multihus.nu.