Kontingent i TMG Basket for sæson 2021/22

Årgang (pris for fuld sæson)

0.-4. kl. 800
5.-9. kl 1.300

Kontingent kan indbetales til vores bank. Registreringsnr. 1920 kontonr. 5496464232.

Brug f.eks. netbank, når du skal betale kontingent (eller betaling af basket-ture). Husk at anføre dit (spillerens) fulde navn.

Hvis man først starter i klubben efter nytår, betales der halvt kontingent.

Fritidspas – betalt op til 1.000 kr. i støtte til kontingent

Med fritidspasset i hånden kan du få betalt op til 1.000 kr. i kontingent i en børne-, ungdoms- eller idrætsforening efter dit barns eget ønske. For de 1000 kr. vil dit barn kunne gå til op til flere fritidsaktiviteter i løbet af et år. Hvis du har modtaget fritidspas til ét eller flere af dine børn, men har andre børn i alderen 6 til og med 17 år, så kontakt Sport & Fritid, så sender vi dig fritidspas til dem også. Læs mere her...

Indmeldelse

Synes du det er sjovt at spile basket skulle du melde dig ind. Din træner skulle gerne give dig denne seddel som du skal udfylde og aflevere til din træner eller print og udfyld den selv og aflevere til din træner.

Betal din kontingent til tiden

Af hensyn til klubbens økonomi (og kassererens arbejde!) er det i alles interesse, at du betaler dit kontingent til tiden. For gamle medlemmer er det primo oktober. For nye medlemmer er det normalt et par uger efter indmeldelse.

Har du spørgsmål vedr. betaling/kontingent, så kontakt venligst kasserer Claus Kirk, ck@riskmap.dk.