TILMELDING

 

LÆS DETTE FØR DU SPØRGER.

 

Tilmelding foregår online med kortbetaling.

Klik på holdnavne nedenfor, for at få vist tid, sted og holdbeskrivelse.

Ved klik på holdet kan du komme videre til tilmelding (Scrol ned for at finde knappen ”Tilmeld”, ved klik herpå åbner nyt vindue).

Derfra vælger du ”Allerede medlem” (venstre side) eller ”Nyt medlem” (højre side). Udfylder og fortsætter til/gennemfører betaling. Først efter betaling har du en plads på holdet. OBS, det er vigtigt at få tilmeldt under korrekte navn og er dit barn eller dig selv allerede medlem, og du logger ind under dem, så er det vigtigt at hvis du skal tilmelde et ikke eksisterende medlem, at vælge "nyt medlem" og udfylde det nye medlem med de data der tilhører den. Det er vigtigt ikke blot at vælge et eksisterende medlem og derved oprette med forkert navn, da vi bruger data til statistik og indberetning.

Skulle holdet være overtegnet, bliver du registreret på en venteliste og får besked, hvis en plads bliver ledig. Via den besked kan du tilmelde dig holdet og betale (Bemærk der er tidsbegrænsning på udnyttelse af pladsen via ventelisten/beskeden).

Alders- eller klassetrin for holdet skal respekteres.

Søskende på samme hold skal tilmeldes enkeltvis og i eget navn.

Udvis tålmodighed ved tilmelding, du er ikke den eneste, der klikker. Det presser systemet og svartiden.

Har du spørgsmål, du ikke får svar på ovenfor, kontakt Bestyrelsesmedlem: Julie Lagoni på email: julie_lagoni@hotmail.com