Holdbeskrivelser

Beskrivelserne ligger i alfabetisk orden.

 

Blefræs 1-3 år

Har du som forældre lyst til på nært hold, at opleve dit barns glæde ved bevægelse og samvær med andre børn? Så tag dit barn i hånden og brug en hyggelig time i Mårslet Skoles gymnastiksal. Vi vil blandt andet lege, synge, danse, hoppe, trampe, krybe, kravle, trille og løbe rigtigt stærkt. 

Vi ses til en aktiv, sjov og hyggelig eftermiddag.

 

Dancers – piger 1.-3.kl

På Dancers 1.-3. kl. bliver du introduceret til grund- og basistrin indenfor flere forskellige stilarter som fx rytmegymnastik, hiphop og ballet. Vi starter med små sekvenser og bygger det op til flotte koreografier. Vi arbejder også med leg, improvisation og musikforståelse. Sidste år havde vi en fest - både til den ugentlige træning og til opvisningen, så kom og slå dig løs sammen med andre seje og engagerede piger. For størst udbytte for alle holdets deltagere, er det vigtigt, at klassetrin respekteres.

 

Efterårsfit

EfterårsFit er træning med fokus på core-træning, så du kommer i form uanset, om du træner til skiferien, supplerer løbetræningen eller du bare vil opnå øget velvære med en stærk kropsstamme og en god holdning. Vi garanterer sved på panden, ømme muskler og god energi. 12 x træning (uge 38-50)

 

Familiefræs 3-5 år

Familiefræs er for hele familien, der har lyst til en aktiv stund sammen med barnet/børnene, hvor motorikken styrkes samtidig med, at I har det sjovt. En typisk time starter med en velkomstsang og indledende leg. Derefter hjælper vi hinanden med at bygge en stor redskabsbane, hvor vi giver den gas i ca. ½ time. Til slut hjælpes vi ad med at rydde op, få pulsen ned og synger en farvelsang. Alle familiens børn skal tilmeldes enkeltvis, og der er ingen søskenderabat. For størst udbytte og nærvær til det enkelte barn, skal der være én voksen til ét barn.

 

Glad og aktiv træning

Træningen vil bestå af enkle øvelser og bevægelser på gulv eller måtte med fokus på at arbejde hele kroppen igennem. Vi træner styrke, smidighed og balance og vi skal have pulsen op og ned så vi får sved på panden, alt sammen til god musik. Vi afslutter hver træning med udstræk og afspænding. Holdet er for alle der kan lide varieret træning, med vægt på det sociale. Mit mål er at du bliver glad for at bevæge dig.

 

Herreholdet

Herreholdet er for herrer, som både vil have sig rørt og have det sjovt. Vi starter langsomt og skruer roligt op for tempoet. Vi prøver kræfter med styrketræning, koordination, konditionstræning, tai chi og afslapning. Vi hygger os sammen - ikke mindst under "udstrækningen" i Hal-huset, hvor vi ordner verdenssituationen. Benny er veteran og har undervist i TMG Gymnastik i mere end 20 år.

 

Krudt og Kugler

Krudt & Kugler er for dig på 3-5 år, der elsker at brænde krudt af med en god gang tummel sammen med din mor eller far. På denne time får både store og små sved på panden, men først og fremmest skal vi have det sjovt og udfordres. Timen afsluttes med afspænding, hvor vi kommer helt ned i gear. Hvert tilmeldt barn skal følges med mindst én voksen. Alle familiens børn skal tilmeldes enkeltvis, og der er ingen søskenderabat.

 

Mini Springbadutter

Mini Springbadutter er for årgang 2013 drenge og piger, som har mod på at gå til gymnastik uden at have en forælder med. Der vil være indledende øvelser til springgymnastik og redskabsleg. Vi vil bl.a. øve os på at springe i trampolin, og slå kolbøtter og stå på hænder. Vi bliver seje til at bære vores vægt, til at mestre vores kroppe når den vender op og ned og rundt omkring og ikke mindst bliver vi glade af musik og fart på. For størst udbytte for alle holdets deltagere, er det vigtigt, at årgangen respekteres ved tilmelding.

 

Ninja - kampsport i børnehøjde

Mange børn (og voksne) har en ninja gemt indeni – nu skal den slippes løs! Gennem leg, tummel, parkour og gymnastik laver vi kampsport, lærer lidt tricks og får stimuleret motorikken. Vi skal klatre, hoppe, mosle, springe, sparke, liste, løbe, slå og grine. Holdet er for både piger og drenge årgang 2011, 2012 og 2013, dvs. de store fra børnehaven og 0. og 1. klasses børn. Små og store søskende kan tilmeldes holdet efterfølgende, hvis der er ledige pladser. Holdet er dog altid tilrettelagt efter målgruppen. De voksne skal være aktive og bliver brugt, for når der skal slås, sparkes og mosles på gulv, så er det godt at gøre det med en forælder. Velkommen til nogle aktive børn, der vil kombinere kampsport og gymnastik og nogle voksne der er klar på at lege, blive kravlet på og få bøllebank af jeres barn :-) Ingen søskenderabat, dvs. 675 kr. pr. barn.

 

Planum Dans 3-5 årige 

Med Planum dansestudie og instruktører fra dem kan dit barn på dette danshold lære at danse via forskellige kreative bevægelser og leg, som udvikler barnets selvtillid og selvværd. Vi lærer børnene om positioner, tempo, udtryk og de seje moves fra hip hop, som er med til at styrke deres fysiske og motoriske evner, indlæring, stabilitet, koordination og rytmesans, der vil have en positiv indflydelse på dem. Vi danser alt fra MGP til nutidens og datidens største hits.
Der vil blive taget sporadiske billeder og videoer i undervisningen, som skal bruges til markedsføring. Dette gives der tilladelse til ved denne tilmelding. Ønsker man ikke sit barn på billederne eller videoerne skal det blot nævnes til instruktøren. Kom 5 min før undervisningen starter, da afkrydsningslister udfyldes der.

 

Planum Dans 6-8 årige 

Med Planum dansestudie og instruktører fra dem kan dit barn på dette hold introduceres til lette og sjove hip hop koreografier. Her får dit barn bevæget sig til en masse gode rytmer med gang i. Instruktøren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene lært en super cool koreografi. Vi lægger vægt på at børnene lærer at danse og samtidig får en sej oplevelse og bruger en masse energi. Vi gør os umage i at fylde alle børn med positiv energi og give dem en masse danseglæde.
Der vil blive taget sporadiske billeder og videoer i undervisningen, som skal bruges til markedsføring. Dette gives der tilladelse til ved denne tilmelding. Ønsker man ikke sit barn på billederne eller videoerne skal det blot nævnes til instruktøren. Kom 5 min før undervisningen starter, da afkrydsningslister udfyldes der.

 

Planum Dans 9-12 årige

Med Planum dansestudie og instruktører fra dem kan dette danseholdet for 9-12 årige være det ultimative hold for dit barn for at udtrykke sin kreativitet. Vi danser hip hop, som er en af de sjoveste og mest sveddryppende dansestile, der findes. Her får dit barn bevæget sig til en masse god musik og lærer de grundlæggende trin i hip hop. Instruktøren bygger holdet op stille og roligt, med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene lært en super cool koreografi. Timen er effektiv og energisk, hvilket efterlader dit barn glad og motiveret. Træningen indledes altid med en grundig opvarmning.
Der vil blive taget sporadiske billeder og videoer i undervisningen, som skal bruges til markedsføring. Dette gives der tilladelse til ved denne tilmelding. Ønsker man ikke sit barn på billederne eller videoerne skal det blot nævnes til instruktøren. Kom 5 min før undervisningen starter, da afkrydsningslister udfyldes der.

 

Planum Dans voksne 

Med Planum dansestudie og instruktører fra dem er dette dansehold for voksne for alle (både kvinder og mænd), som er vilde med funk og hip hop. På holdet får man bevæget sig til en masse gode rytmer, samtidig med at man har det sjovt og får sved på panden. Der er ingen svære koreografier og instruktøren bygger timen stille og roligt op med små serier af dansetrin, der kombineres og gentages. På dette hold, får du mulighed for at dyrke motion på en anderledes måde, med andre ligesom dig selv. Og du vil gennem dansen opnå en højere grad af fleksibilitet, balance, koordination og ikke mindst komme i godt humør. De mange bevægelser er lig med stor forbrænding og du vil opleve en bedre kondition og få mere energi. Timen er effektiv og nem at følge, hvilket efterlader dig glad, motiveret og fuld af vitalitet.
Der vil blive taget sporadiske billeder og videoer i undervisningen, som skal bruges til markedsføring. Dette gives der tilladelse til ved denne tilmelding. Ønsker man ikke at være med på billederne eller videoerne, skal det blot nævnes til instruktøren. Kom 5 min før undervisningen starter, da afkrydsningslister udfyldes der.

 

Power moms 

Holdet er for alle kvinder, der trænger til at få strammet op. Vi fokuserer på funktionel cirkeltræning og på kvalitet frem for kvantitet. Vi benytter os hovedsageligt af egen kropsvægt samt simple redskaber. Træning skal være sjov men effektiv! Der er ingen krav for deltagelse udover, at man har styr på bækkenbunden. 10 x træning (uge 2-12) ferie i uge 7. 

 

Springbadutter

Springbadutter er for 0. klasses drenge og piger, der vil prøve kræfter med gymnastik for første gang eller har gået til gymnastik tidligere. Vi skal lære håndstand, vejrmøller og lækre kolbøtter og måske en salto? Vi skal have det sjovt i redskaberne, vi skal høre noget fed musik og også lære rytmerne at kende. Timen er delt op så vi i den første halvdel leger puls- og styrkelege, lærer klassisk rytmisk gymnastik og laver små dansekoreografier til fed musik. I den anden halvdel springer vi i trampolin, lærer vejrmøller kolbøtter, håndstand på airtrack og måtte. Instruktørerne er erfarne gymnaster/instruktører. For størst udbytte for alle holdets deltagere, er det vigtigt, at klassetrin respekteres

 

Springlopper

Springlopperne er et hold for 1. klasses drenge og piger. Vi skal med leg og gymnastik udvikle motorik og springfærdigheder. Det gør vi igennem en masse spas og løjer, men med fokus på springgymnastik - vejrmøller og den slags - og måske en salto? Instruktørerne er erfarne gymnaster/instruktører, som er fulde af energi og godt humør. For størst udbytte for alle holdets deltagere, er det vigtigt, at klassetrin respekteres.

 

Strandklar

Få øget styrke, kondition og højt humør i et intenst forløb over 10 uger, 2 gange om ugen mandag og torsdag.
Vi har særligt fokus på toning af mave, baller, lår og arme, samt høj intensitetstræning. Der er mulighed for en 3-4 kms løbetur som opvarmning om mandagen kl. 17.15 inden træningen starter i salen kl. 17:45 - 18:30
Torsdag er det vigtigt at du kommer varm, da vi går direkte igang med 30 minutters træning kl. 18:30 - 19:00 
Der er plads til alle kvinder over 16 år, nybegyndere såvel som øvede. Vi garanterer sved på panden til alle. Så kom og vær med og boost dine endorfiner!

 

Stretching

Stræk ud efter EfterårsFit. Efter hardcore-træning på EfterårsFit laver vi fælles udstrækning, der også træner smidighed. Timen er i forlængelse af EfterårsFit men også et godt supplement til løbetræning. 12 x træning (uge 38-50). Er du allerede tilmeldt EfterårsFit kan du deltage til en fordelagtig pris.

 

TMG Jumpers 4.-6.kl.

TMG Jumpers er for piger og drenge, begyndere, letøvede og øvede. Du kommer til at lave alle spring - på gulv, airtrack og trampolin, og samtidig bliver du udfordret fysisk.

 

TMG mini Jumpers 2.- 3. kl.

Kan du også godt lide at vende op og ned på det hele, så hop med på Mini Jumpers! Vi skal gå på hænderne, løbe på fødderne og flyve i luften! Kom glad uanset om du er ny eller øvet inden for gymnastik, bare du er frisk på en masse sjov og lidt ballede, mens du lærer en masse nyt. Mini Jumpers er for både piger og drenge. 

 

TopForm junior

TopForm Junior, er et træningshold med fokus på kondition og fysik. Holdet er for alle unge piger og drenge fra 5. klasse - 9. klasse. Der vil være høj intensitetstræning, som øger konditionen, samt styrkeøvelser, der øger fysikken, som evt. kan styrke dig til at klare hele kampen i f.eks. fodbold, håndbold, eller en anden form for kontaktsport. Træningen vil starte med 2 km roligt lød udenfor (de dage vejret tillader det). Så husk både ude og indendøressko. Så hvis du har lyst til at træne og komme i topform, garenterer vi sved på panden, smil på læben, et godt sammenhold og super humør

 

Vikuvika

Vikuvika (28+) er holdet for den øvede gymnast som stadig vil den ugentlige udfordrende og fysiske gymnastiktræning, og som ikke er færdig med at lave opvisninger med andre skønne kvinder. Vi træner hver onsdag i halvanden time og træningen byder på varieret og udfordrende træning, som giver sved på panden, smil på læben og udfordringer til koordinationsevnerne. Vi er tre instruktører som byder ind med hver vores stil og skiftes til at have træningerne for en periode af gangen. Vi deltager i ca. 4 opvisninger i marts/april. Vi glæder os til at se dig til første træning onsdag i uge 37 kl. 20.00 i gymnastiksalen. Mette Sønderskov, Helle Sørensen og Pia Larsen

 

Yoga

Yoga er et hold for alle voksne, der er interesserede i at prøve kræfter med alt det yoga kan tilbyde. Det er for dig, som har lyst til at komme i bedre kontakt med din krop - både fysisk og psykisk. Vi laver vinyasa yoga, som er en dynamisk form for yoga, hvor øvelserne foregår i et flow. Det er stort fokus på åndedrættets sammenhæng med bevægelserne. Det indeholder både øvelser, hvor man får sved på panden, får strukket og styrket musklerne, finder ro i hovedet og slapper af. Både nybegyndere og øvede er meget velkomne! Du må gerne medbringe egen måtte, og ellers har vi en du kan låne.Vi træner 10 gange; uge 2 til og med uge 12. Ferie i uge 7. Vær opmærksom på at der i uge 12 trænes om tirsdagen.