Holdbeskrivelse fra sidste sæson

Springlopperne
Springlopperne er et hold for 0.-1. klasses drenge og piger. Vi skal med leg og gymnastik udvikle motorik og springfærdigheder. Det gør vi igennem en masse spas og løjer, men med fokus på springgymnastik - vejrmøller og den slags - og måske en salto? Der kommer fuld fart på med skøre instruktører, der elsker at lege. Instruktørteamet består af to friske piger, der læser til fysioterapeut til daglig og af to erfarne hjælpeinstruktører som er fulde af energi og godt humør. Vi starter mandag i uge 43

Crossgym fra 16 år
Vel mødt til en fed omgang holdtræning for alle, der vil komme i god form på den effektive måde. Alle kan være med og tage sit eget udgangspunkt. Vi kombinerer styrke med kondition og udholdenhed. Der er garanti for sved på panden og på gulvet, kontakt til kendte og ukendte muskler og ikke mindst en dejlig positiv energi og energisk stemning. En skøn mandag aften aktivitet - så er ugen skudt i gang på den fede måde. NB! 13 uger med start i uge 37.

Crossgym Teens 7.-9. kl.
Effektiv holdtræning hvor der er mulighed for at presse sig selv og samtidig have det sjovt. Vi træner styrke, balance og kondition.Fokus vil især være på effektiv core-træning og holdningsøvelser. Vi sørger for alle musklerne bliver rørt og hørt - også åndedrætsmusklerne. Teenageholdene varetages af Michael Solgaard og Ane Nederby. Vi er begge uddannet fitnessinstruktører, crossgym instruktører, har taget kurser i kettlebelt træning, TRX træning og løbeinstruktører. Vi brænder for effektiv og sjov holdtræning også er vi så heldige at vi selv har teens der vil deltage. NB! 13 uger med start i uge 37.

Crossgym X (x-tra) & Outdoor fra 16 år 
En intensiv træningstid, hvis du vil supplere anden sport eller ikke har tid til mere. Der er plads til alle mænd og kvinder over 16 år, nybegyndere såvel som øvede. Holdet træner både indendørs og udendørs med brug af kettlebells, TRX elastikker eller ved hjælp af naturens redskaber. Vi garanterer sved på panden og godt humør. De erfarne instruktører er Kenneth, der er triatlet og kender hver et natur-redskab i Mårslet, og Jens, der elsker cross-gym og deler rundhåndet ud af burpees, squats og opmuntrende tilråb. NB! 13 uger med start i uge 37.

Dans, Puls og Styrke fra 16 år
Holdet er en kombination af lette dansetrin til glade ørehængere, sprællemænd og høje knæløftninger,der får pulsen helt, samt styrkeøvelser, der toner hele kroppen. Vi har fokus på, at det skal være nemt, så alle kan følge med og få fuld valuta for pengene. Holdet er ledet af erfarne gymnaster/instruktører med garanti for variation og gode grin!

Familiegymnastik 5-10 år med forældre
En time med leg og gymnastik for morgenfriske familier, der gerne vil starte søndagen med hyggelig motion og samvær. Timen kan variere fra gang til gang over gymnastik, lege, boldspil og akrobatik og alle bliver inddraget i stille redskaber op og bruge dem. Målgruppen er 5-10 årige børn og forældre, men yngre/ældre søskende kan også være med. Der skal tilmeldes 1 barn ml. 5-10 år og 1 forælder pr. familie, Skriv ved tilmelding, hvor mange familiemedlemmer, der i øvrigt dukker op. Børn eller voksne kan ikke gå alene på holdet. NB! 8 søndage i sæsonen: 11.9., 2.10., 6.11., 4.12., 8.1., 5.2., 5.3., 2.4.

Familiefræs 2-5 år med forælder
Familiefræs er for hele familien, der har lyst til en aktiv stund sammen med barnet/børnene, hvor motorikken styrkes samtidig med, at I har det sjovt. En typisk time starter med en velkomstsang og indledende leg. Derefter hjælper vi hinanden med at bygge en stor redskabsbane, hvor vi giver den gas i ca. ½ time. Til slut hjælpes vi ad med at rydde op, få pulsen ned og synger en farvelsang. Instruktørerne har selv børn med på holdet og aktiv forældreinddragelse skal forventes. Henrik og Pernille elsker sport. Pernille er gammel gymnast og Henrik er fodboldspiller. Linda har været aktiv med dans/håndbold og Thomas med håndbold. Lene er tidligere volleyballspiller og Søren er sejler og til spinnnig. Alle familiens børn skal tilmeldes enkeltvis, og der er ingen søskenderabat.

Herremotion
Herreholdet er for herrer, som både vil have sig rørt og have det sjovt. Vi starter langsomt og skruer roligt op for tempoet. Vi prøver kræfter med styrketræning, koordination, konditionstræning, tai chi og afslapning. Vi hygger os sammen - ikke mindst under 3. halvleg. Benny er veteran og har undervist i TMG Gymnastik i mere end 20 år.

Hoppelopper 4-5 år med forælder
Hoppelopper er for alle 4-5 årige, der elsker at røre sig og have det sjovt. Her går leg og læring hånd i hånd og vi har fokus på at styrke grundmotorikken. Kan du lide at hoppe, krybe, trille, danse, balancere og tumle, så kom og leg med os. Der vil være masser af redskabsleg og indledende øvelser til springgymnastik. Vi vil bl.a. øve os på at springe i trampolin, og slå kolbøtter og vejrmøller. Endelig øver vi os i at lytte til musik og bevæge os til den. 

Krudt & Kugler 2-4 år med forælder
Krudt & Kugler er for dig på 2-4 år, der elsker at brænde krudt af sammen med din mor eller far. På denne time får både store og små sved på panden, men først og fremmest skal vi have det sjovt og udfordres. Timen afsluttes med børne-yoga, hvor vi kommer helt ned i gear. Hvert tilmeldt barn skal følges med mindst én voksen. Alle familiens børn skal tilmeldes enkeltvis, og der er ingen søskenderabat.

Mini-springbadutter årgang 2011 uden forælder
Mini Springbadutter er for årgang 2011 drenge og piger, som har mod på at gå til gymnastik uden at have en forælder med. Et stort instruktørteam er klar til at byde de nye gymnaster velkomne. For størst udbytte for alle holdets deltagere, er det vigtigt, at årgangen respekteres ved tilmelding.

Mini-jumpers 4.-6. kl. 
Mini Jumpers er for piger og drenge, begyndere, letøvede og øvede. Vi kommer til at lave alle spring - på gulv, airtrack og trampolin, og samtidig bliver du udfordret fysisk. Vi skal arbejde med springopstillinger, så man kan lave mange gentagelser. Derudover øver vi behændighed, styrke og smidighed. Vi skal selvfølgelig også lave en rytmisk grundsekvens og fede moves. Sæsonen slutter af med et brag af en opvisning, hvor vi viser, hvad vi har lært. 1 instruktør og 3 hjælpere.

Mor i form
Holdet er for dig, der vil træne kroppen efter fødslen samt tumle med dit barn.Vi bruger øvelser med egen kropsvægt, barnets vægt og lette redskaber. Du kan starte efter 8-ugers tjek, og det er en fordel at barnet kan holde hovedet selv, men ikke et must. Sover de små pus, gennemfører vi træningen med redskaber.Der er afsat 1½ time, så vi kan fodre, skifte mm., samt i fællesskab stille op til timen og rydde op. Jeg har selv min søn med fra december 2015. Vi håber på 8-10 friske deltagere og søde børn. NB! 10 uger med start i uge 35. Træningssted: Mårslet Fysioterapi

Ninja - kampsport i børnehøjde med forælder
Mange børn (og voksne) har en ninja gemt indeni – nu skal den slippes løs!
Gennem leg, tummel, parkour og gymnastik laver vi kampsport, lærer lidt tricks og får stimuleret motorikken. Vi skal klatre, hoppe, mosle, springe, sparke, liste, løbe, slå og grine. Holdet er for både piger og drenge årgang 2010-2012, dvs. de store fra børnehaven og 0. klasses børn. Små og store søskende kan tilmeldes holdet efterfølgende, hvis der er ledige pladser. Holdet er dog altid tilrettelagt efter målgruppen. De voksne skal være aktive og bliver brugt, for når der skal slås, sparkes og mosles på gulv, så er det godt at gøre det med en forælder.Velkommen til nogle aktive børn, der vil kombinere kampsport og gymnastik og nogle voksne der er klar på at lege, blive kravlet på og få bøllebank af jeres barn J

Rytmepiger 1.-3. kl.
På Rytmepiger 1.-3. kl. laver vi cool serier til fed musik. Vi skal vise det hele til gymnastikopvisningen, og vi bliver selvfølgelig de sejeste! Du kommer til at lære lækre trin inden for hip-hop, ballet og disco. Vi skal arbejde med små sekvenser og fede koreografier, som munder ud i en lidt længere danseserie. Vi har danset i 4 og 5 år, og vi glæder os til at slå os løs med dig og dine veninder!

Rytmepiger 4.-6. kl.
Er rytme lige dig, så kom og vær med! Rytmepiger 4.-6. kl. er for dig, der er til serier og koreografi, og som vil kombinere gymnastik, dans og lækre bevægelser. Vi arbejder i sekvenser/serier og med spring over gulv. Gennem hele sæsonen træner vi teknik, styrke og smidighed. Instruktørerne er garvede rytmegymnaster og går begge på Rytmentum opvisningshold i Odder Gymnastik. For størst udbytte for alle holdets deltagere, er det vigtigt, at klassetrin respekteres.

Seniorgymnastik
Seniorgymnastik er for mænd og kvinder i den modne alder. Undervisningen vil skifte i tempo, så der er noget for enhver. Der vil ikke være meget løb eller hop. Vi skal være fysisk aktive og føle os vel brugte efter timen, men vi har det også rart sammen, og der skal være plads til et godt grin. NB! 13 uger med start i uge 37. Træningssted: Mårslet Fysioterapi

Springbadutter 0.-1. kl.
Springbadutter er for 0. og 1. klasses drenge og piger, der vil prøve kræfter med gymnastik for første gang eller har gået til gymnastik tidligere. Vi skal lære håndstand, vejrmøller og lækre kolbøtter og måske en salto? Vi skal have det sjovt i redskaberne, vi skal høre noget fed musik og også lære rytmerne at kende. Instruktørerne er alle erfarne gymnaster/instruktører. For størst udbytte for alle holdets deltagere, er det vigtigt, at klassetrin respekteres.

Springfrøer 2.-3. kl.
Kan du også godt lide at vende op og ned på det hele, så hop med på Springfrøerne! Vi skal gå på hænderne, løbe på fødderne og flyve i luften! Kom glad piger og drenge uanset om du er ny eller øvet inden for springgymnastik, bare du er frisk på at have det sjovt, mens du lærer forskellige spring både på gulv, airtrack og trampolin. Vi skal også øve styrke og smidighed og lære springopstillinger, og det hele sætter vi sammen til et program, som vi viser til opvisning i marts. Instruktøren er AGF Bydrenge gymnast godt bakket op af et erfarent team af hjælpeinstruktører. NB! Holdet starter i uge 38

Strand-klar
Få øget styrke og højt humør i et intenst forløb over 12 uger. Vi har særligt fokus på toning af mave, baller, lår og arme. Der er mulighed for en 3-4 kms løbetur som opvarmning inden timen starter, med afgang fra gymnastiksalen. Løbeturen er på eget ansvar. Der er plads til alle kvinder over 16 år, nybegyndere såvel som øvede. Vi garanterer sved på panden til alle. 
Så kom og vær med og boost dine endorfiner! NB! 13 uger med start i uge 37 - kun tirsdagstræning!

Tumlestik med mor/far 1-3 år
Tumlestik med mor/far er for dig, der gerne vil være aktiv sammen med dit barn. Holdet er fra barnet begynder at gå til det fylder 3 år. Dit barns motorik og sanser vil blive styrket gennem leg, og du vil få brugt din krop og få sved på panden. Vi vil lege en masse, lave små styrkeøvelser med barnet som vægt, synge lidt, hoppe, trille, kravel og slå kolbøtter, og vigtigst af alt - have det sjovt! Jeg hedder Ida og har min egen datter Signe på 1,5 år med på holdet. Jeg er uddannet pædagog med speciale i sundhed og idræt og arbejder til dagligt med børn i alderen 0-6 år. Signe og jeg glæder os til at have en sjov onsdag eftermiddag, med en masse forældre og børn fra området. NB! 13 uger med start i uge 37. 

Tumletid & Minimotorik 6-18 mdr. - AFLYST PGA FÅ TILMELDINGER 
Leg for de allermindste :-) Motorisk leg og bevægelse styrker det lille barns sanser og motorik og dermed en god og sund udvikling. Med sanglege og forskellige "tumle-stationer" har jeg fokus på barnets grundlæggende sanser, så leg og bevægelse bliver sjove og giver en god stund for forælder og barn. Lær at lege med din baby, så du kan lege videre hjemme. jeg er privat dagpleje til daglig og uddannet i motorik. NB! 6 søndage i efteråret. 18.9., 2.10., 16.10., 6.11., 20.11., 4.12. Træningssted: Mårslet Fysioterapi

Vikuvika
Holdet for rytmegymnaster i alderen 30-50 år, der bare ikke kan lade være med at lave gymnastik! Det er holdets 5. sæson, så første jubilæum! Vi arbejder med grundtræning, fodled, hen over gulv, nede på gulvet og med styrke, og vi elsker gentagelser og genbruger gerne. I år er vi et selvstyrende team, der står for træningen, og så har vi været mere end heldige, at få den professionelle danser Vittoria Lasorella som gæsteinstruktør, og hun vil lære os nogle skønne bevægelser. Som udgangspunkt kommer man til alle træninger, og man skal have lyst til at deltage i de 2-3 opvisninger, som holdet laver i foråret. Den første træning er åben, så du kan se, om Vikuvika er noget for dig, og om du er noget for Vikuvika. Vi glæder os til at møde dig.