Har du nye mål? Står træningen stille? Har du brug for ny motivation?


For at få det optimale ud af din fitness/styrketræning, er det vigtigt at have styr på hvilke øvelser og med hvilken intensitet og frekvens du træner. Herudover, naturligvis den rette teknik. Har du styr dette, så vil du øge dit udbytte af din træning såvel som undgå de hyppigste overbelastningsskader. Udover at have den basale forståelse for styrketræning, så er det også godt at skifte øvelser med jævne mellemrum for at holde motivationen høj, og for at vænne dine muskler til at tilpasse sig nye bevælgelser.


I TMG Motion har vi en række frivillige, men veluddannede, instruktører der kan hjælpe dig med ovenstående. Der vil, med enkelte undtagelser, være en instruktør til stede i centret minimum af to timer, to dage om ugen. Se hvilke dage i en given uge under "Book en introtime" eller "Book instruktør". I dette tidsrum kan du booke instruktion, eller du kan stille spørgsmål til øvelser og træning generelt. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at hive fat i en trænende instruktør, der træner i en instruktørtrøje. Dette er netop formålet.


Vil du have det optimale ud af din træning, så book desuden en gratis programlægning eller øvelsesgennemgang hos en instruktør. Det kan virkelig anbefales! 
 

Book senest 24 timer før din tid starter, ellers kan du ikke være sikker på, at instruktøren når at dukke op.